Det är inte bara lättare att skapa dina egna produkter, det kan också vara säkrare och mer kostnadseffektivt. Eteriska oljor är endast för människor. Det har också bevisade fördelar för djur!

Ekologiskt och naturligt schampo

När jag förstår hälsofördelarna med eteriska oljor börjar jag omedelbart förändra min värld. Inte bara alla produkter, vi använder mycket farliga kemikalier för oss själva och våra familjer, så de flesta produkter kan användas för dina husdjur! Om allt är skadligt för människor efter 10-15 års kontinuerlig användning Vem bryr sig om det kommer att skada din hund? De flesta hundar har en livslängd på mer än tio år, eller hur? . Schampon, hud- och pälsvårdsprodukter, loppor och lössavvisande är bland de värsta. Det är emellertid enkelt att skapa egna naturliga och säkra produkter som kan rengöra dina husdjur och ge skydd från buggar och små djur.

Min hund reser mellan Arizona och Wyoming. Eftersom båda klimat är torra är hudproblem vanliga.  Å andra sidan kan löss och svarta flugor ha problem. Använd eteriska oljor i DIY husdjurschampo för att skydda mitt folk från dessa skadedjur. Dessutom kan lämplig olja i schampot passa på pälsen.

Formeln som jag använder för min hunds schampo är:
3 tbls naturlig Castiliansk soltvål
3 tbls kokosmjölk
2 tbls aloe
6 uns destillerat vatten
1 droppe eterisk pepparmyntaolja
2 droppar cederträ eterisk olja
2 droppar Citronella eterisk olja
2 droppar eukalyptus eterisk olja
2 droppar essentiell olja med rosmarin
3 droppar lavendel eterisk olja

Lägg allt i en ren flaska och skaka det före varje användning. Applicera tillräckligt med gott skum. Om möjligt, vänligen sätt på jackan några minuter innan du sköljer. Eftersom kokosnötsmjölk är förgänglig tillverkas den i fina partier. Du kan dela kokosmjölken. Tja slappna av med mynta. Jag vet att alla gillar den här typen av lukt, men det är … mynta är ett avskräckande medel för insekter, och spindlar drivs särskilt bort av denna lukt. Du vill inte att lukten på hundens kappa ska vara så stark, det stör den kanalen eller kanalen. Det kallas också för att hjälpa förstoppning. En för stark lukt ger oönskade tarmrörelser!

För verkliga torra eller kliande hudproblem kan du också lägga till Meralika Altenia (tea tree oil). Var noga med att undvika att få produkter i ögonen eller öronen. Om du får detta öga, skölj med god vegetabilisk olja, till exempel oliver eller druvfrön. Skölj inte ögonen med vatten. Vatten kommer att driva olja djupare in i vävnaden, vilket ger mer obehag.

Eftersom en metod för applicering av eteriska oljor och husdjur är genom topisk applicering, kan du lägga till andra fördelaktiga oljor till din schampoblandning. Till exempel när du hanterar känslomässiga problem, förutom att sprida lämpliga oljor för ditt husdags skick, kan du lägga till dem i ditt schampo. Jag har en chihuahua med luftstrupe kollaps. När det gäller kanaler genomträngde jag Copaiba med en blandning av eteriska oljor som heter RC. Hon fick en oral utspädd dos Copaiba två gånger om dagen och jag har lagt till det i schampot.

För en annan Chihuahua som inte gillar att vara ensam, flyttade jag mitt sovrumspridare nära deras pennor.喺. Jag använder olika kombinationer som acceptans, lugn och ro, stress bort och till och med Valors vanliga mix. Den enda oljan jag använder i kombination med blandningen är Frankenson, Grapefrukt, Lavendel och iransk. Det verkar hålla kanalens trycknivå nere när jag går, vilket i sin tur gör att åka hem mindre spännande och upptagen! För kanalen lägger jag till tryck för att lämna kanalens schampoblandning som ett extra boost.

Jag rekommenderar naturligt hundschampo

Det finns många sätt eteriska oljor kan hjälpa dig att hjälpa ditt husdjur på ett naturligt och säkert sätt. Ändra ditt liv, ändra ditt husdjurs liv och bli bättre! Kom ihåg att den förfalskade oljemarknaden är enorm, inklusive de flesta oljor, eftersom alla vill tjäna pengar. Ett företag som kan specificera processen för konsumenter, från frön till sälar, används för att säkerställa produkter av högsta kvalitet. Det är nödvändigt att gå långt. Tjäna mer pengar och högkvalitativ olja, det kommer att hålla längre och ger en säker och lycklig upplevelse.

Jag är ingen utbildad expert på djurhållning. Synpunkter och recept föreslås av min egen erfarenhet eller förslag.Jag hittade och försökte hänvisa till Melissa Shelton, DVM från djurets servicedesk. Kontakta din egen veterinär innan du påbörjar någon behandling.