Att välja en Toronto-daghem kan vara svårt eftersom det finns så många företag där ute som tillhandahåller tjänster

Du vill se till att du är noggrann med att garantera att din hund behandlas ordentligt och kommer att vara lika säker och lycklig i händerna som han är i dig.

Hur väljer jag förskola?

Planera att besöka varje potentiell daghemvalp i Toronto när det finns en hund närvarande så att du kan se hur hunden behandlas. Du kan behöva boka ett möte i förväg för att få en fullständig hundturné i Toronto daghem. Undvik det första på morgonen (under höga avfallstider) och på natten (från 5-7 under upphämtning) eftersom personalen kan vara för upptagen för att svara på dina frågor. Observera hundarna som är där och se hur de behandlas. De måste se lyckliga och inte stressade. Se till att det finns ett lämpligt förhållande mellan personal och hund så att du kan se till att personalen har tillräckligt med tid att ta hand om varje hund. Ju lägre personalförhållandet hunden är desto mer övervakade kommer de att vara och de kommer att ha mindre troligt att få problem. Miljön måste vara ren och tyst – inte kaotisk och daghemmet i Toronto måste se mycket professionellt och kontrollerat ut.

Kostnad är också en viktig faktor för att avgöra vilken Toronto daghem som passar dig och ditt husdjur, men låt det inte vara den enda faktorn för att välja en plats som är rätt för dig. Större anläggningar med flera personal kommer naturligtvis att bli dyrare men de kommer också att tillhandahålla ett bredare utbud av tjänster för att tillgodose hundarnas individuella behov.

Så väljer du rätt säng för din kroppstyp

När du besöker en Toronto-daghem för hundar är några saker att tänka på: kräver inte vaccinet ett centrum? Hur bedömer de potentialen hos hundar som vill delta i deras daghem? Hur många anställda har de när som helst? Vad är deras förhållande mellan personal och hund? Hur bestämmer du lämplig TKK (baserat på storlek, energinivå, ålder etc.)? Kan du ge dina egna godisar och begränsa mängden de ger din hund (för att undvika allergi eller överätande)? Vilken typ av hundträning har deras personal? Hur ofta inträffar allvarliga incidenter? Hur hanterar de denna incident (de måste separera hundar och inte använda våld)? Vad händer om en hund skadas (har de en veterinär nära)? Har hunden någonsin rymt? Har hunden någonsin blivit biten av en anställd? I så fall vad är deras förfaranden för att hantera det (rapporterar de det till myndigheterna)? Detta är en viktig fråga att ställa eftersom det kan hända och det sista du vill är att din hund ska karantäneras och utlösa en farlig juridisk process. Även om denna lista med frågor länge har varit mycket viktig för att få en fullständig förståelse av Toronto hundvårdsanläggningar kommer du att lita på din hund så att du kan vara säker på att din hund är i de bästa händerna.